Ik heb een prachtige carrière en toch begin ik een nieuw bedrijf dat zich richt op één product dat al lang bestaat. Klinkt gek? Misschien. Maar geen zorgen. Ik ben niet gek. Ik ben juist heel gewoon. Ik zal je vertellen wat ik bedoel.

Wie ik ben? Bedrijfseconoom en accountant, met 25 jaar technische EPM-ervaring ‘under my belt’. Een bekende in de EPM-wereld. Ik ken het vak aan beide kanten: cijfers en IT. Een múst voor elke EPM-consultant. Als controller en later consultant heb ik bij mid-size en grote multinationale bedrijven Oracle en Hyperion EPM-systemen geïmplementeerd en geoptimaliseerd. Ik heb veel gezien en ervaren. En weet je? In die 25 jaar is eigenlijk niet zo gek veel veranderd.

Natuurlijk. De tech is sneller, krachtiger. Interfaces zien er moderner uit. Er zijn oplossingen bijgekomen zoals voor planning, forecasting, budgeting, reconciliation en tax reporting. En de integreerbaarheid van de pakketten is veel beter dan toen. Maar in wezen heeft een EPM-pakket nog steeds dezelfde basis en rekenfunctionaliteit. Waarom begin ik dan een nieuw bedrijf en waarom kies ik exclusief voor Oracle – Hyperion EPM? Gewoon: om het beter te doen.

Want er is een keerzijde aan de lange status quo. Ook de services door consultants zijn namelijk hetzelfde gebleven. Niet altijd wordt er de beste oplossing voor de klant geadviseerd. Maar wel de nieuwste EPM-applicaties die meer of minder hetzelfde doen als bestaande pakketten, vaak complex, duur en risicovol zijn om te implementeren.

Met Bart & Partners zijn we een trusted advisor. De beste oplossing voor de klant, altijd. Omdat wij altijd transparant zijn: Oracle – Hyperion EPM only. Wij hebben er geen belang bij om andere pakketten of licenties te verkopen. De meesten van onze klanten hebben immers al een Oracle of Hyperion EPM-systeem. Wij zijn er juist goed in om deze systemen te optimaliseren en er, ook in nood, altijd voor hen te zijn.

Bottom-line is de vraag: waarom zou je kiezen voor een dure implementatie van een nieuw pakket dat hetzelfde doet als jouw huidige Hyperion EPM-systeem? Vaak geen idee. Het risico van falen is aanwezig en je schiet er uiteindelijk weinig tot niets mee op. Denk eerst goed na, zou ik zeggen. En last but not least: hebben wij een EPM Service Center dat voor een vast fair maandtarief full support en 24/7 incident management biedt.

Wij hebben één belang. Wij zijn er voor alle Oracle en Hyperion EPM-gebruikers die een échte partner willen. Dat is de échte reden waarom ik Bart & Partners heb opgericht, samen met bedrijvenbouwer en Business coach Bart Vringer. Omdat wij samen de passie hebben om absolute topexpertise te leveren in Oracle en Hyperion EPM.

Dit is ons avontuur. ‘Gewoon’ is het nieuwe normaal. Dé verandering in 25 jaar EPM. Wij geloven hierin. En juist daarom zet ik mijn prachtige carrière graag voort in ons leuke nieuwe bedrijf. Gek? Nee. Juist heel gewoon. Gewoon Bart.

Gewoon is het nieuwe normaal!

Wil je meer weten, sparren of een vrijblijvende afspraak?

Mail me en ik bel je!