Turbulentie?! Haal het beste uit jezelf én je bedrijf!5 Minuten geschatte leestijd

Categorieën: News

Het zijn bijzondere tijden. De pandemie heeft invloed op alles en iedereen en zorgt voor onzekerheid, kansen en uitdagingen. Hoe blijf jij jezelf in de dagelijkse hectiek waarin je voortdurend keuzes moet maken om de juiste antwoorden of richting te vinden voor jezelf, jouw mensen en organisatie? Jij weet alles van je bedrijf, markt, product en cijfers. Maar hoe leid je jouw organisatie naar duurzame groei en succes? Hoe krijg je jouw team mee? En: hoe word jij er gelukkig van?

Je hebt goede mensen om je heen. Toch zijn er onderwerpen die je liever met een onafhankelijke derde bespreekt. Iemand die jouw klankbord is en kan helpen om bedrijfskundige en persoonlijke zaken scherp te krijgen en nieuwe inzichten op te doen. Iemand met wie je kunt sparren over jouw vragen, twijfels en ambities. Iemand bij wie je gewoon jezelf kunt zijn. Zoek je zo’n business coach & sparringpartner?

Dan heb je ‘m gevonden.

Ik ben Bart Vringer. Fijn om je te ontmoeten.

Mijn passie is om mensen en bedrijven te ontwikkelen. Je inzicht in jezelf te geven, te motiveren, inspireren en jou in je kracht te zetten. Jouw plannen te doen slagen. Mijn stijl is open, helder, betrokken, direct, soms confronterend, maar altijd integer en gericht op de inhoud en jouw doelen.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Mail of bel me. Dan ontmoeten we elkaar en kun je beslissen of ik de juiste business coach of sparringpartner voor je ben.

w www.bart-coaching.com
e info@bart-coaching.com
t +316 5000 5014