Spot On - Michael van Woudenberg

Spot On: Michael van Woudenberg1 Minuten geschatte leestijd

Categorieën: Partners & Team

"Als Bakker Bart met alleen maar bruine en witte bollen, haha!".

Wie ben je?

Ik ben 51 jaar. Woon samen met mijn vriendin en drie kinderen in Hilversum.

Wat doe je in je vrijetijd?

Wandelen, zoals iedereen op dit moment. Normaal speel ik volleybal bij Voleem in Eemnes en coach ik het volleybalteam van mijn dochter. Op zaterdag supporter ik mijn zoons bij het voetballen en volleyballen.

Hoe lang werk je zelfstandig?

Ik werkte eerst in loondienst als Administrateur/Controller/Finance Manager bij internationale bedrijven. Ik verzorgde onder andere de consolidaties en rapportages. Vijf jaar geleden besloot ik om als zelfstandige verder te gaan.

Waarom EPM en Oracle?

Ik kwam ermee in aanraking bij de bedrijven waar ik werkte en voelde me er helemaal in thuis. Oracle is marktleider, en niet voor niets. De tools zijn gewoon goed, betrouwbaar en bewezen. Je kan er prima consolidaties mee doen.

Wat is jouw specialiteit?

Finance Systems.

Word je gelukkig van je werk?

Ja! In loondienst ging ik van het ene project naar het andere. Je voert het werk uit, maar hebt eigenlijk geen tijd om het te optimaliseren. Dit kan ik als zelfstandige nu wel. Ik kan me helemaal op het project storten en ook na oplevering verbeteringen doorvoeren. Zo kun je er echt iets goeds van maken. Daar hou ik van.

Waarom Bart & Partners?

Ik werd door Bart van Velzen benaderd. Mijn eerste klus deden we samen, een carve-out voor een grote multinational. Zo leer je elkaar snel kennen. Ik ben trouwens de allereerste partner van Bart & Partners. Ben ik best trots op!

Wat is Bart zónder Partners?

Als Bakker Bart met alleen maar bruine en witte bollen, haha!