Persbericht: OneStream Software en Bart & Partners gaan strategisch partnership aan11 Minuten geschatte leestijd

Categorieën: News, OneStream

Helmond, 28 januari 2022

OneStream Software, ontwikkelaar en leverancier van Enterprise Performance Management (EPM) oplossingen voor middelgrote tot grote ondernemingen, en EPM one-stop shop Bart & Partners hebben een strategisch partnership afgesloten voor de Benelux markt.

Hoger niveau

Het partnership past in de ambities van beide bedrijven om corporate performance management processen van internationale ondernemingen efficiënter, eenvoudiger en betrouwbaarder te maken. De samenwerking biedt Bart & Partners de kans om de bestaande OneStream expertise verder uit te bouwen en naar een nog hoger niveau te tillen. OneStream verzekert zich met de alliantie van een sterke implementatie- en consultancypartner in de Benelux.

Uniform platform

Met OneStream beschikken ondernemingen over een uniform platform dat financiële consolidatie, planning, rapportages, analyses en financiële datakwaliteit vereenvoudigt en stroomlijnt. De software elimineert de risico’s en complexiteit van data-integratie, validatie en reconciliatie tussen producten, applicaties of modules. Niet-geïntegreerde EPM-suites behoren daarmee tot het verleden.

Smart, simple, solid

Bart van Velzen, Co-founder Bart & Partners: “We zijn enorm trots dat we ons vanaf nu OneStream partner mogen noemen. Dit is een erkenning voor de investeringen in onze OneStream capaciteit de afgelopen 2 jaar en vooral voor onze ervaren OneStream specialisten. Het partnership versterkt onze succesvolle benadering van EPM consultancy en applicatie-ondersteunende diensten. Het behalen van de OneStream Partner status past in onze ambitie om de beste te zijn in wat we doen. Het stelt ons in staat om onze bestaande en toekomstige OneStream klanten nog beter van dienst te zijn, in lijn met onze Smart, Simple, Solid filosofie.”

100 procent klantsucces

Raimon Roth, Vice President – Benelux, Midden Oosten en Afrika bij OneStream Software: “We zijn blij om onze samenwerking met Bart & Partners te kunnen aankondigen en daarmee onze aanwezigheid in de Benelux te versterken. Elke OneStream partner ondergaat een strenge training om ervoor te zorgen dat we volledig voldoen aan onze missie van 100 procent klantsucces. Wij geloven dat de strategisch samenwerking met Bart & Partners perfect inspeelt op de veranderende behoeften van onze klanten. Samen zullen we onze gezamenlijke klanten helpen met een intelligent finance platform dat inefficiënties wegneemt, zodat ze in staat zijn om snel de juiste beslissingen te nemen.”

Over OneStream Software

OneStream biedt een toonaangevend, intelligent financieel platform dat complexe financiële handelingen eenvoudiger maakt. Het bedrijf brengt de kracht van finance naar boven door corporate performance management (CPM) processen zoals planning, financiële afsluiting en consolidatie, rapportage en analyse te verenigen in één uniforme, uitbreidbare oplossing. Zo verstrekt OneStream ondernemingen financiële en operationele inzichten die bijdragen aan een snellere en beter geïnformeerde besluitvorming. Dat alles in een cloudplatform dat is ontworpen om continu mee te evolueren en mee te schalen met organisaties.

OneStream is een onafhankelijk softwarebedrijf met meer dan 800 klanten, 200 implementatiepartners en 900 medewerkers. Onze primaire missie is om 100% klantensucces te leveren. Ga voor meer informatie naar www.onestream.com

Over Bart & Partners

Bart & Partners is een one-stop shop voor EPM consultancy en support. Wij bieden organisaties een compleet dienstenpakket voor Oracle en OneStream applicaties. Van advies, design en implementatie, tot rebuilds, onderhoud, support en coaching. Wat een onderneming ook wenst op het gebied van financial management, planning, budgeting, forecasting, financial control en datamanagement, wij zorgen voor de beste oplossing. Daarom werken we uitsluitend met zeer ervaren consultants en doen we alleen Oracle en OneStream. Smart, Simple, Solid.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Bart van Velzen, co-founder Bart & Partners

06-12180432

bart.vanvelzen@bart-partners.com