Spot on: Martijn Nauta

“Finance-afdelingen fijner en efficiënter laten werken”

Maak kennis met Martijn Nauta, senior EPM consultant bij Bart & Partners

Wat is je achtergrond?

Ik werk al m’n leven lang op het snijvlak van IT en finance. Eerst vele jaren bij Ballast Nedam, begonnen op de IT afdeling en geëindigd op de consolidatie-afdeling. Later bij o.a. Sara Lee en Akzo Nobel. De rode draad: werken met een EPM tool. Bij Ballast Nedam was dat destijds Hyperion Enterprise. Bij Sara Lee werd dat HFM. En momenteel houd ik me bezig met OneStream.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik doe graag leuke dingen met het gezin of met vrienden. Lekker barbecueën, wandelen op het strand, een wijntje drinken. Dat soort dingen. En mijn kinderen naar paardrijden brengen, haha.

Wat is je specialisme?

Consolidatie en financiële rapportage, en dan met name binnen OneStream.

Waarom Bart & Partners?

Allereerst vanwege mijn goede relatie met Bart van Velzen, met wie ik al eerder fijn samenwerkte. Ik weet precies wat ik aan hem heb. Daarnaast vind ik werken bij een wat kleiner bedrijf prettiger. Het is wat losser. En ik kon starten met een mooi OneStream project bij Ingram Micro. In een rol die goed bij me past.

Wat vind je leuk aan je werk?

Ik vind het leuk om met finance mensen te praten over financieel inhoudelijke uitdagingen, om daar vervolgens een technische oplossing voor te bedenken en implementeren. Daar haal ik veel voldoening uit. Finance-afdelingen fijner en efficiënter laten werken, waardoor iedereen blij is.

Wat vind jij typerend voor Bart & Partners?

De veelgeprezen no-nonsense aanpak is wel echt Bart & Partners. Alles is erop gericht om dingen gewoon heel goed te regelen. Open en transparant. En verder heb ik ontzettend fijne, inspirerende collega’s om mee te werken. Het zijn stuk voor stuk mensen waarvan ik veel kan leren. Dat geldt ook voor de zelfstandige partners bij Bart & Partners.