Alle EPM Consultancy diensten die je nodig hebt

Zowel Oracle als OneStream bieden geweldige EPM software. Maar alles staat of valt bij een juiste inrichting en implementatie, zowel functioneel als technisch. Laat dat nu juist ons domein zijn. Onze experts zijn
door de wol geverfd in finance en tech. Welke expertise je ook nodig hebt, wij hebben ‘m in huis.

Smart, Simple, Solid.

Functional Application Management

Architectuur en implementatie van Oracle en OneStream EPM software. Van routinematige wekelijkse en maandelijkse functionele applicatiewijzigingen en onderhoud tot complete redesigns en rebuilds van je EPM-applicaties

  • Financiële Consolidatie

  • Planning, Budgeting & Forecasting

  • Account Reconciliation

  • Profitability Analysis

Bart EPM Functional Application Management

Meer weten over Functional Application

Management?

Technical Application Management

Applicaties installeren, beheren en onderhouden. De IT-omgeving waarin de applicaties draaien ontwikkelen en in conditie houden. Performance problemen voorkomen of oplossen.

Meer weten over Technical Application Management?

Bart Technical Application Management

Technical Infrastructure Management

Zorgdragen voor de juiste technische infrastructuur zodat je EPM-systemen soepel (blijven) draaien. Software upgrades uitvoeren op je eigen infrastructuur, infrastructuur van derden of via onze eigen hosting oplossingen. Applicatie- en data-integraties beheren en de eventuele coördinatie regelen tussen de eindgebruikers en interne of third-party hosting providers.

Meer weten over Technical Application Management?

Software Upgrades & Migrations

Installeren van de technische configuratie, implementeren van de nieuwste software versie en technische migratie van de applicaties naar de nieuwste versie. Actueel: Upgrade nu soepel en snel naar Hyperion 11.2 of Oracle EPM Cloud.

Meer weten over Software Updates & Mitigations?

Bart EPM Software Upgrades & Migrations

EPM Software Selection

Als ervaren EPM-specialist en Trusted Advisor helpen we je graag met het kiezen van de meest geschikte EPM-software. Dat doen we zonder enig commercieel belang en volstrekt onafhankelijk. Zelf zijn we gespecialiseerd in Oracle en OneStream, maar als we denken dat een ander systeem beter bij je past, dan is dat ons oprechte advies.

Meer weten over Software Selection?

Bart EPM Software Selection

EPM Coaching & Training

Is er binnen je organisatie behoefte aan coaching of training gericht op jullie specifieke EPM-applicaties, infrastructuur of processen? Wij verzorgen zelf coaching en training op maat of brengen een geschikte partner aan.

Meer weten over Coaching & Training?

Bart EPM Coaching & Training

Andere services

Bart EPM Support Mini Img
EPM Support
EPM Managed Services
Sparring & Coaching
Bart Hyperion Upgrade Mini Img
Hyperion Upgrade 11.2