Smart, Simple, Solid

EPM one-stop shop voor Oracle en OneStream

Bart & Partners is dé EPM-specialist en nichespeler voor Oracle en OneStream applicaties. Alle functionele en technische EPM-diensten gewoon onder 1 dak. Van advies, design, implementatie en rebuild tot onderhoud, support, sparring en coaching. Echte experts. Echte oplossingen. No hassle.

Wij zijn een hybride organisatie, met zowel consultants in eigen dienst als zelfstandige partners.
Zodoende hebben we altijd de juiste specialist op de juiste plaats.

Ons motto? EPM kan altijd slimmer, eenvoudiger en beter. Smart, Simple, Solid. En verder? Geen blabla.
Focus op de oplossing. Mensgericht. Vertrouwen. Fair price. Afspraak is afspraak. Samen aan tafel.

Gewoon Bart & Partners

Oog voor elkaar

In de huidige samenleving heb je als bedrijf een grote verantwoordelijkheid. Het telt écht wie je bent, hoe je je gedraagt, wat je wel en niet doet en hoe jij als bedrijf jouw verantwoordelijkheid invult.

Bart & Partners is een bedrijf van deze tijd. Wij sturen niet alleen op resultaten voor de klant en het bedrijf, maar vinden juist voldoening in de manier waarop wij met elkaar, partners, klanten, stakeholders en onze persoonlijke en maatschappelijke omgeving omgaan. Transparant, integer en respectvol.

Gewoon Bart & Partners

Kernwaarden

  • Vertrouwen
  • Focus

  • Eenvoud

  • ‘Can – do’

  • Verantwoordelijkheid nemen

Over de oprichters

Bart & Partners is opgericht door Bart van Velzen en Bart Vringer. Twee sympathieke, slimme kerels die elkaar naadloos aanvullen. Bart en Bart zagen kansen in de EPM-markt voor een echte nichespeler en wilden gewoon een fijn bedrijf. Ver weg van de dikke-ikke-mentaliteit. Dus geen dure pakken, geen grote overhead en ook geen hoofdkantoor. Maar wel: de beste service, voor de mooiste klanten, met het fijnste team en de beste professionals die ook graag gewoon blijven. Zeg maar gewoon Bart.

Smart, Simple, Solid

Bart van Velzen

EPM-virtuoos

Consultant, project manager, implementatiecoach. Met 25 jaar brede ervaring in finance, waaronder 10 jaar consultant in EPM en MDM. Diepgaande expertise in EPM-systemen en oplossingen binnen uiteenlopende organisaties en softwareplatforms. Motivator die individuen, teams en organisaties in beweging krijgt.

Binnen Bart & Partners is Bart dé Bart voor EPM oplossingen.

Bart Vringer

Bedrijvenbouwer

Inspirerend leider. Ruime ervaring in directie- en executive functies bij internationale bedrijven. Veel gezien, opgestart, gereorganiseerd en uitgebouwd. Mensenmens en entrepreneur met visie, passie, humor, empathie én track record in groei en resultaat.

Bart is dé Bart voor het ontwikkelen van mensen en bedrijven.

Kennismaken met ons team?

Partners

Bart & Partners Onestream Partner

Partners

Bart & Partners Onestream Partner

Services

EPM Consultancy
Bart EPM Support Mini Img
EPM Support
Bart EPM Managed Services Mini Img V2
EPM Managed Services
Sparring & Coaching