Waarom we doen wat we doen

Met en naast je aan tafel

Bart en Bart besloten samen een onderneming te starten, omdat zij kansen zien in de markt en complementair zijn aan elkaar. Bart van Velzen de EPM-expert, Bart Vringer de entrepreneur. Twee slimme, sympathieke gozers met lef die gewoon een fijn bedrijf willen. Ver weg van de dikke ikke-mentaliteit. Dus geen dure pakken, geen grote overhead en ook geen hoofdkantoor. Maar wel: de beste service, voor de mooiste klanten, met het fijnste team en de beste professionals die ook graag gewoon blijven.

Gewoon Bart & Partners

Smart, Simple, Solid

Enterprise Performance Management

Bart & Partners is dé niche speler op het gebied van EPM en levert diensten van implementatie tot rebuilds, onderhoud & support en van EPM Support Center tot coaching. Bart & Partners doet dit voor multinationals gevestigd met hun hoofdkantoor in de Benelux. Dit alleen met de beste mensen die beschikken over de juiste combinatie van tech & finance.

Gewoon goed werk, door gewoon goede vakmensen, voor een gewoon goede prijs.

Zeg maar gewoon Bart

Contact

Partners

Global EPM
McCoy

Ervaring

Bart van Velzen en Bart Vringer werkten eerder samen bij o.a. Global foodservice organisatie Compass Group PLC. Daar, en ook in andere functies, hebben zij hun sporen in het internationale bedrijfsleven ruimschoots verdiend. Zij begrijpen hoe multinationals functioneren en weten hoe organisaties, processen en prestaties kunnen worden geoptimaliseerd.

No-nonsense

Bart & Partners biedt organisaties EPM oplossingen en business coaching. Waarom? Omdat veel Benelux-based multinationals zo’n partner willen en nodig hebben. Een no-nonsense partner die doet wat ze belooft en gewoon samen met en naast je aan tafel zit. Lekker met beide benen op de grond en voeten in de klei. Afspraak is afspraak.

Oog voor elkaar

In de huidige samenleving heb je als bedrijf een grote verantwoordelijkheid. Het telt écht wie je bent, hoe je je gedraagt, wat je wel en niet doet en hoe jij als bedrijf jouw verantwoordelijkheid invult.

Bart & Partners is een bedrijf van deze tijd. Wij sturen niet alleen op resultaten voor de klant en het bedrijf, maar vinden juist voldoening in de manier waarop wij met elkaar, partners, klanten, stakeholders en onze persoonlijke en maatschappelijke omgeving omgaan. Transparant, integer en respectvol.

Kernwaarden

  • Vertrouwen
  • Focus

  • Eenvoud

  • ‘Can – do’

  • Verantwoordelijkheid nemen

Gewoon Bart & Partners

Oog voor elkaar

In de huidige samenleving heb je als bedrijf een grote verantwoordelijkheid. Het telt écht wie je bent, hoe je je gedraagt, wat je wel en niet doet en hoe jij als bedrijf jouw verantwoordelijkheid invult. Bart & Partners is een bedrijf van deze tijd. Wij sturen niet alleen op resultaten voor de klant en het bedrijf, maar vinden ook voldoening in de manier waarop wij met elkaar, partners, klanten, stakeholders en onze persoonlijke en maatschappelijke omgeving omgaan. Transparant, integer en respectvol.

Kernwaarden

  • Vertrouwen
  • Focus

  • Eenvoud

  • ‘Can – do’

  • Verantwoordelijkheid nemen

Gewoon Bart & Partners.

Partners

Global EPM
McCoy