Team2024-05-06T08:06:09+02:00

Maak kennis met ons team

Mensen die er oprecht plezier in hebben om

de beste oplossingen te bedenken.

Mensen die graag samenwerken met anderen om de oplossingen nog slimmer, aantrekkelijker of functioneler te maken. En mensen die het heel belangrijk vinden dat je van je werk echt gelukkig wordt.

Maak kennis met het team van Bart & Partners.

Meer weten? Gewoon vragen.

Martijn Nauta
Martijn Nauta
Martijn is een ervaren EPM expert die alle aspecten van de EPM-lifecycle beheerst. Van project implementatie tot beheer én van change management tot data migratie.
Bianca Radu
Bianca Radu
Bianca is specialized in EPM technical design, implementations, upgrades and migrations and has a consultancy background. She is also a certified customer success manager, ready to guide and support clients on any technical aspect of EPM.
Marco Vissers
Marco Vissers
Marco is een EPM expert en specialist in (master) data management met 20+ jaar ervaring. Met zijn technische achtergrond en functionele ervaring is Marco de connectie tussen finance en IT.
Robert Huijgen
Robert Huijgen
Robert heeft ruim 10 jaar ervaring in zowel EPM-consulting als support. Met zijn analytische en gestructureerde aanpak is hij een gewaardeerd partner voor zowel klanten als collega’s. Hij is thuis in zowel OracleEPM Cloud als On-premise inclusief (master) datamanagement voor financiële consolidatie en planning.
Ágnes Törös
Ágnes Törös
Ágnes heeft een brede achtergrond in Finance, IT en binnen Oracle Hyperion EPM / HFM. Ágnes is dé expert in FDMEE.
Michael van Woudenberg
Michael van Woudenberg
Michael heeft een ruime financiële ervaring en achtergrond en expertise in IT, project- en procesmanagement, hij is een kei in Oracle Hyperion EPM.
Gerrit Haan
Gerrit Haan
Gerrit is een gepassioneerd Oracle EPM specialist. Hij heeft diepgaande kennis en ervaring in automatisering van EPM Cloud oplossingen en beschikt tevens over ruime ervaring in implementatie, integratie en beheer van Oracle ERP en EPM oplossingen.
Willem-Jan Versteegh
Willem-Jan Versteegh
Willem-Jan is een ervaren allround Oracle-EPM expert met een focus op FDMEE, HFM, mobilisatie én rollout.
Jurjen Korf
Jurjen Korf
Jurjen is een ervaren EPM-expert en hardcore Financial; met name Group consolidaties, planning & reporting.
Met zijn achtergrond is hij de ideale Partner voor het samenbrengen van Finance en EPM-oplossingen.
Paul Hollander
Paul Hollander
Paul is een erkend EPM professional met ruime ervaring in advies, design, implementatie en support van zowel Oracle EPM On Prem/Cloud en OneStream oplossingen. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van consolidatie, tax en (financial) planning is hij dé Partner die de werelden van Finance en IT samen weet te brengen.
Beau
Beau
Beau is dé knuffelpartner bij uitstek. Ze is intelligent, begripvol, zachtaardig en geeft aandacht waar nodig.
Fred Admiraal
Fred Admiraal
Met meer dan 20 jaar ervaring in Oracle Hyperion heeft Fred een uitgebreide kennis van Oracle EPM. Hij is een virtuoos in met name Hyperion Planning en EPBCS en is gecertificeerd in FCCS.
Martin Bos
Martin Bos
Martin is een zeer ervaren en erkend gezicht in het EPM domein. Met 20+ jaar ervaring is hij de Partner voor ondersteuning, advies en software selectie.
Erik De Rouck
Erik De Rouck
Erik is dé Partner in België en brengt 20 jaar ervaring in Oracle Hyperion en de Belgische EPM markt met zich mee.
Niels van Opzeeland
Niels van Opzeeland
Niels heeft 20+ jaar hands-on ervaring met ERP en EPM implementaties in combinatie met projectmanagement, zowel nationaal en internationaal. Hij heeft een MBA van de RSM en is gecertificeerd LEGO® SERIOUS PLAY® facilitator.
Tjeerd Huisman
Tjeerd Huisman
Tjeerd heeft een brede financiële achtergrond met diepgaande ervaring in het beheer, onderhoud, gebruik en optimaliseren van EPM en ERP applicaties (Oracle-Hyperion, SAP).
Stijn de Vos
Stijn de Vos
De passie van Stijn ligt bij Finance, EPM en ERP. Zijn kracht ligt in het professionaliseren en inrichten van financial control & planning processen.
Björn Messie
Björn Messie
Björn is zowel een expert in Finance als EPM. Hij heeft als Register Controller en als Financieel manager 20+ jaar ervaring met financiële processen en consolidatiesystemen binnen grote internationale bedrijven. Björn weet niet alleen hoe het systeem werkt maar ook wat er uiteindelijk uit moet komen. Hij is de linking pin tussen Finance en IT.
Bart van Velzen
Bart van Velzen
EPM-virtuoos. Bart heeft diepgaande kennis en expertise in EPM. Binnen Bart & Partners is Bart dé Bart voor advies, onderhoud en support van EPM-systemen en oplossingen.

Bart Vringer
Bart Vringer
Mensenmens, entrepreneur en inspirerend leider. Ruime ervaring in directie- en executive functies bij internationale bedrijven. Bart is dé Bart voor het ontwikkelen van mensen en bedrijven.

Join us!

Geen Bart zonder partners. Daarom zijn wij altijd op zoek naar de beste consultants in Oracle en OneStream.

Werk als zelfstandige met ons samen: altijd werk, mooiste klanten, geen zorgen. Of kom bij ons in dienst: lekker bouwen, echt met je vak bezig zijn, topkwaliteit. Bart en Bart bieden je een unieke kans in een inspirerend team.

Kom praten. Altijd doen!

Wil jij consultant of partner worden bij Bart & Partners?

Mail en we bellen je.

Eerst onze vacatures bekijken?

Ga naar de bovenkant