Team2021-09-01T06:43:43+00:00

Maak kennis met ons team

Mensen die er oprecht plezier in hebben om

de beste oplossingen te bedenken.

Mensen die graag samenwerken met anderen om de oplossingen nog slimmer, aantrekkelijker of functioneler te maken. En mensen die het heel belangrijk vinden dat je van je werk echt gelukkig wordt.

Maak kennis met het team van Bart & Partners.

Meer weten? Gewoon vragen.

Contact
Paul Hollander
Paul Hollander
Paul is een erkend EPM professional met ruime ervaring in advies, design, implementatie en support van zowel Oracle EPM On Prem/Cloud en OneStream oplossingen. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van consolidatie, tax en (financial) planning is hij dé Partner die de werelden van Finance en IT samen weet te brengen.
Michael van Woudenberg
Michael van Woudenberg
Michael heeft een ruime financiële ervaring en achtergrond en expertise in IT, project- en procesmanagement, hij is een kei in Oracle Hyperion EPM.
Martijn Nauta
Martijn Nauta
Martijn is een ervaren EPM expert die alle aspecten van de EPM-lifecycle beheerst. Van project implementatie tot beheer én van change management tot data migratie.
Edgar de Reus
Edgar de Reus
Edgar is een door de wol geverfde EPM consultant met mooie en succesvolle EPM implementaties op zijn naam. Door de combinatie van project management skills, hands on ervaring én de technische kennis is Edgar dé Partner voor advies en project management.
Ágnes Törös
Ágnes Törös
Ágnes heeft een brede achtergrond in Finance, IT en binnen Oracle Hyperion EPM / HFM. Ágnes is dé expert in FDMEE.
Leslie Rumkorf
Leslie Rumkorf
Leslie heeft een achtergrond in EPM consultancy met hands-on ervaring in HFM, FDMEE en Planning. Daarnaast heeft hij goede project management en communicatie skills.
Willem-Jan Versteegh
Willem-Jan Versteegh
Willem-Jan is een ervaren allround Oracle-EPM expert met een focus op FDMEE, HFM, mobilisatie én rollout.
Stijn de Vos
Stijn de Vos
De passie van Stijn ligt bij Finance, EPM en ERP. Zijn kracht ligt in het professionaliseren en inrichten van financial control & planning processen.
Fred Admiraal
Fred Admiraal
Met meer dan 20 jaar ervaring in Oracle Hyperion heeft Fred een uitgebreide kennis van Oracle EPM. Hij is een virtuoos in met name Hyperion Planning en EPBCS en is gecertificeerd in FCCS.
Martin Bos
Martin Bos
Martin is een zeer ervaren en erkend gezicht in het EPM domein. Met 20+ jaar ervaring is hij de Partner voor ondersteuning, advies en software selectie.
Beau
Beau
Beau is dé knuffelpartner bij uitstek. Ze is intelligent, begripvol, zachtaardig en geeft aandacht waar nodig.
Bart van Velzen
Bart van Velzen
EPM-virtuoos. Bart heeft diepgaande kennis en expertise in EPM. Binnen Bart & Partners is Bart dé Bart voor advies, onderhoud en support van EPM-systemen en oplossingen.

Erik De Rouck
Erik De Rouck
Erik is dé Partner in België en brengt 20 jaar ervaring in Oracle Hyperion en de Belgische EPM markt met zich mee.
Bart Vringer
Bart Vringer
Mensenmens en entrepreneur. Zijn kracht ligt in ’t ontwikkelen van mensen én bedrijven. Bart is dé Bart als sparringspartner & coach.

Join us!

Geen Bart zonder partners. Daarom zijn wij altijd op zoek naar de beste consultants in Oracle EPM Cloud en Hyperion.

Werk als zelfstandige met ons samen: altijd werk, mooiste klanten, geen zorgen. Of kom bij ons in dienst: lekker bouwen, echt met je vak bezig zijn, topkwaliteit. Bart en Bart bieden je een unieke kans in een inspirerend team.

Kom praten. Altijd doen!

Wil jij consultant of partner worden bij Bart & Partners?

Mail en we bellen je.

Mail!

Eerst onze vacatures bekijken?

Vacatures
Ga naar de bovenkant