Samen werken met de beste experts voor de leukste klanten?

Word onze consultant of partner!

Bart & Partners is dé EPM-specialist in de Benelux met 100% focus op onderhoud en support van Oracle en OneStream software. Eén specialisme dus. Bewust gekozen. Omdat we hier de beste in willen zijn.
Bovendien bieden we onze services aan op een no-nonsense manier. Geen blabla.

Smart, Simple, Solid.

Topkwaliteit leveren op een ‘gewone’ manier

Dit is best uniek in onze wereld: topkwaliteit leveren op een ‘gewone’ manier. Daar horen unieke mensen bij. Mensen die er oprecht plezier in hebben om de beste oplossingen te bedenken. Mensen die graag samenwerken met anderen om oplossingen nog slimmer, aantrekkelijker of functioneler te maken. En mensen die het, net zoals wij, heel belangrijk vinden dat je van je werk echt gelukkig wordt.

Zo staan wij in de wedstrijd bij Bart & Partners. Je allerbeste best doen, lekker gewoon blijven, én er gelukkig van worden. En daarom zijn wij, zeker weten, het leukste EPM-bedrijf in de Benelux.

Spreekt dit je aan en kun jij lezen en schrijven met Oracle en/of OneStream? Dan zoeken wij jou!

Bekijk onze vacatures en laat van je horen. Dan nemen we snel contact met je op.

Vast dienstverband

Waarom in vaste dienst bij Bart & Partners? Odat

Omdat jij écht met je vak bezig wilt zijn en lekker wilt bouwen voor de mooiste klanten.

Je bent onderdeel van een hecht en ervaren team en werkt samen met de beste EPM-experts. De sfeer is informeel en je krijgt veel autonomie en verantwoordelijkheid. We werken én vieren samen, we organiseren events om elkaar en het vak beter te leren kennen en we zorgen dat je je optimaal kunt ontwikkelen. We bieden je, kortom, alles waar jij in je vak gelukkig van wordt. Inclusief goede arbeidsvoorwaarden.

Wil jij partner worden bij Bart & Partners? Mail en we bellen je.

Zelfstandig partner

Waarom als zzp’er werken voor Bart & Partners?

Meerdere redenen. We bieden je altijd werk, je hoeft je dus geen zorgen te maken over continuïteit. Hierdoor kun je doen wat je het liefst doet: slim bouwen, écht met je vak bezig zijn. Je werkt bovendien voor de mooiste internationale klanten, dus altijd op niveau. Bij Bart & Partners doen we heel gewoon, dus we werken op een no-nonsense manier met je samen, met respect voor jouw zelfstandigheid. Ook word je betrokken bij de ontwikkeling van onze onderneming en onze klanten. Zo blijf je op koers en op niveau, en ben je als zelfstandige onderdeel van een winnend team.

Wil jij partner worden bij Bart & Partners?
Mail en we bellen je.

[quform id="4" name="Join Us Formulier"]

Vacatures

Op dit moment zijn we op zoek naar de volgende mensen.
Klik op de functie om de vacature te bekijken:

Benieuwd welke collega’s je al voorgingen?

Gewoon Bart & Partners.

Bart & Partners BV_Team_2022