Ben jij onze nieuwe partner in vaste dienst?

Kan jij lezen en schrijven met Oracle Hyperion EPM producten en heb je zin in een vast dienstverband bij het leukste en beste EPM-bedrijf in de Benelux?

Word dan Partner bij Bart & Partners, dé nieuwe speler in Enterprise Performance Management.

Wij zoeken collega’s met buitengewoon talent en passie voor Oracle Hyperion EPM applicaties. Echte ‘bouwers’ die er gewoon plezier in hebben om de beste oplossing voor de klant te maken.

Ben jij zo’n ervaren hands-on professional? Heb jij bovendien een financieel verleden als consolidatie manager, applicatie administrator of group controller? Of heb jij ruime ervaring als EPM senior consultant of een functie op vergelijkbaar niveau? Dan willen wij graag in gesprek met jou!

Herken jij je hierin?

  • Je gaat altijd voor de beste oplossing voor de klant: actions speak louder than words.

  • Je bent niet alleen een goede technische consultant, je bent ook thuis in financiële processen.

  • Je zit nu niet lekker op je plek. Je wilt liever een omgeving waar je jezelf kunt zijn en kunt doen waar je goed in bent. Autonomie en persoonlijke ontwikkeling spreken je aan.

  • Je bent een kei in financiële consolidatie of FP&A en wordt niet nerveus van CTA, Equity Pick up of CashFlow berekeningen en complexe financiële vraagstukken.

  • Jij hebt jarenlang achter de knoppen gezeten van Oracle Hyperion of Hyperion Enterprise producten en bent er nog niet lang niet op uitgekeken. Sterker nog, je wilt jouw kennis en ervaring juist verbreden en verdiepen!

  • Je voelt je prettig in een informele en open cultuur.

  • Jij komt nog elke dag met plezier je bed uit voor je klant, dé oplossing en jouw collega’s.

Waarom Bart & Partners?

Klanten willen de beste oplossingen. Zonder franje, maar met focus op de oplossing én de klant. Zij verwachten de beste consultants die samenwerken met de beste experts in hun vak. Bart & Partners gelooft dat dit kan. Sterker nog, wij maken dit mogelijk: de mooiste klanten, de beste experts om mee samen te werken én het leukste EPM bedrijf om voor te werken. Jij maakt het verschil en wij maken het verschil voor jou. Wij willen dat klanten en medewerkers écht gelukkig zijn.

Bart & Partners bestaat uit een enthousiast en ervaren team met een groeiend aantal EPM experts. Onze bedrijfscultuur is open en informeel. Dagelijks ondersteunen wij onze klanten in de volle breedte van Enterprise Performance Management. Wij zetten onze expertise in op individuele basis of we gaan er als projectteam in. Van regulier applicatie-onderhoud tot een carve-out en alles ertussenin.

Maak nú kennis met Bart en bel, mail of reageer direct:
Bart van Velzen: 06 1218 0432 of
bart.vanvelzen@bart-partners.com

Solliciteer

Wij zijn de ‘new kids on the block’

Bart & Partners is dé nieuwe speler in Enterprise Performance Management. Maar de oprichters zijn geen groentjes in het vak. Bart van Velzen en Bart Vringer hebben veel ervaring in EPM-systemen én het leiden van internationale bedrijven. Bart & Partners levert diensten op het gebied van onderhoud en support, advies en strategieontwikkeling, infrastructuur en implementatie, en coaching en counseling.

We doen dit voor multinationals met hun hoofdkantoor in de Benelux, en met de beste EPM consultants die beschikken over de juiste combinatie van technische, functionele en financiële kennis en kunde.

Gewoon Bart & Partners.