Ben jij onze nieuwe zelfstandig partner?

Kan jij lezen en schrijven met de EPM-producten van Oracle en/of OneStream en wil je als zzp’er samenwerken met het leukste en beste EPM-bedrijf in de Benelux? Word dan zelfstandig partner bij Bart & Partners, dé nichespeler in Enterprise Performance Management.

Wij zoeken zelfstandige specialisten met buitengewoon talent en passie voor Oracle Hyperion, Oracle EPM Cloud en OneStream EPM applicaties. Echte ‘bouwers’ die er gewoon plezier in hebben om de beste oplossing voor de klant te maken.

Ben jij zo’n zelfstandige hands-on professional? Wil je jouw volledige zelfstandigheid behouden, maar wil je tegelijk de voordelen van samenwerking met een groter bedrijf en een team van gelijkgestemde experts? Dan willen wij graag in gesprek met jou!

Herken jij je hierin?

 • Je bent een zzp’er of interim-professional en hebt jouw EPM-sporen al ruimschoots verdiend.

 • Je kent de Oracle Hyperion on-premise wereld door en door: HFM, FDM, Hyperion Planning, Essbase, DRM of HPCM. Of je hebt ruime ervaring met Oracle-PM (Cloud): FCCS, (e)PBCS en de overige Oracle EPM Cloud producten zoals PCMCS, EPRCS, ARCS en EDMCS.

 • Of je hebt je de EPM-oplossingen van OneStream volledig eigen gemaakt.

 • Je wilt jouw zelfstandigheid behouden, maar wel de zekerheid van langetermijnprojecten, collega’s en relaties.

 • Je bent niet alleen een goede technische consultant, je bent ook thuis in financiële processen.

 • Je hebt jarenlang achter de knoppen gezeten van Oracle Hyperion of Hyperion Enterprise producten en bent er nog niet lang niet op uitgekeken. Sterker nog, je wilt jouw kennis en ervaring juist verbreden en verdiepen!

 • Je bent een kei in financiële consolidatie of FP&A en wordt niet nerveus van CTA, Equity Pick up of CashFlow berekeningen en complexe financiële vraagstukken.

 • Je gaat altijd voor de beste oplossing voor de klant: actions speak louder than words.

 • Je voelt je prettig in een informele en open cultuur.

 • Je komt nog elke dag met plezier je bed uit voor je klant, dé oplossing en jouw samenwerkingspartners.

 • Je wilt je Oracle Hyperion expertise nog jaren benutten en bent nieuwsgierig naar dé EPM nichespeler van de Benelux.

Waarom Bart & Partners?

Klanten willen de beste oplossing, echte experts en ‘no hassle’. Geen franje, maar focus op de oplossing én de klant. Zij verwachten de beste consultants die samenwerken met de beste experts in hun vak. Bart & Partners gelooft dat dit kan. Sterker nog, wij maken dit mogelijk: de mooiste klanten, de beste experts om mee samen te werken én het leukste EPM-bedrijf om voor te werken. Jij maakt het verschil en wij maken het verschil voor jou. Wij willen dat klanten en medewerkers écht gelukkig zijn.

Bart & Partners bestaat uit een enthousiast en ervaren team met een groeiend aantal EPM-experts. Onze bedrijfscultuur is open en informeel. Dagelijks ondersteunen wij onze klanten in de volle breedte van Enterprise Performance Management. Wij zetten onze expertise in op individuele basis of we gaan er als projectteam in. Van regulier applicatie-onderhoud tot een carve-out en alles ertussenin.

Maak nú kennis met Bart en bel, mail of reageer direct:
Bart van Velzen: 06 1218 0432 of
bart.vanvelzen@bart-partners.com

Of reageer door direct te solliciteren:

Dé EPM one-stop shop voor Oracle en OneStream

Bart & Partners is in 2019 opgericht door Bart van Velzen en Bart Vringer. Beiden hebben een schat aan ervaring in EPM-systemen en het leiden en organiseren van internationale bedrijven. Vanaf de start gaat het snel met Bart & Partners.

Wij leveren diensten op het gebied van onderhoud en support, advies, design en strategieontwikkeling, infrastructuur en implementatie, en sparring en coaching. Bart & Partners werkt in een hybride model, met zowel consultants in eigen dienst als zelfstandige Partners. Zodoende hebben we altijd de juiste specialist op de juiste plaats. We doen dit voor multinationals met hun hoofdkantoor in de Benelux, en met de beste EPM consultants die beschikken over de juiste combinatie van technische, functionele en financiële kennis en kunde.

Gewoon Bart & Partners.