Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid

Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid – Geslaagde Oracle Essbase Training4 Minuten geschatte leestijd

Categorieën: News, Oracle EPM Cloud

Deze groep heeft met succes een 2-daagse training gevolgd voor ‘Oracle Essbase for Administrators’ gegeven door Erik de Rouck. Van harte gefeliciteerd! Het Ministerie gaat als jarenlange gebruiker verder met Oracle Essbase en schakelt meer mensen in om (meer) projecten te begeleiden en configureren. Hiermee staat weer een nieuwe lichting Essbase beheerders klaar voor de Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid.

Met versie 21C maakt Essbase het beheer van financiële berekeningen en data nóg eenvoudiger. Met de nieuwe, fris ogende beheerdersinterface van 21C is Essbase nog intuïtiever geworden en kunnen rapporteringsapplicaties nog sneller ontwikkeld worden. De opbouw gaat gewoon vanuit Excel via de Cube Designer. Snel en eenvoudig een kubus klaar.

Dat is wat we zeggen: Smart, Simple, Solid!

Ministerie FOD Sociale Zekerheid Erik de Rouck