70 - Bart & Partners steunt het Ronald McDonald Huis

Bart & Partners steunt het Ronald McDonald Huis4 Minuten geschatte leestijd

Categorieën: News

Op de foto overhandigt Bart van Velzen de Play Station 5 aan Lies Laumans van het Ronald McDonald Huis Utrecht. Zij zegt: “voor ouders met een kind in het ziekenhuis is het ontzettend prettig om – naast alle zorgen - even afleiding te vinden. Ook voor de broertjes en zusjes die bij ons verblijven, is ontspanning onmisbaar. Met deze PS zijn we weer helemaal bij de tijd en kunnen we dit weer bieden“. Aldus Lies Laumans van het Ronald McDonald Huis Utrecht.

Het Ronald McDonald Huis – Een thuis ver van huis

Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt er al 35 jaar voor dat families samen kunnen zijn op het moment dat ze elkaar het hardste nodig hebben: als hun kind ziek is. In twaalf Ronald McDonald Huizen logeren ouders en broertjes en zusjes op loopafstand van het ziekenhuis, zodat ze altijd in de buurt zijn voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. In twaalf Ronald McDonald Huiskamers kunnen families de ‘witte muren’ van het ziekenhuis even ontvluchten en ontspannen in een huiselijke sfeer. In drie Ronald McDonald vakantiehuizen kunnen gezinnen met een kind met een beperking of ziekte zorgeloos vakantie vieren. De Ronald McDonald Huizen ontvangen geen subsidie en zijn afhankelijk van sponsors, donateurs en van 1.900 vrijwilligers.

Wil jij ook het Ronald McDonald Huis ondersteunen?

Bekijk de mogelijkheden op: https://www.kinderfonds.nl/zet-je-in-voor-het-ronald-mcdonald-kinderfonds