Van harte gefeliciteerd met je City Bike Willem-Jan!

Winnaar zomerprijsvraag 20228 Minuten geschatte leestijd

Categorieën: Partners & Team

En de Winner van de Zomerprijsvraag 2022 is….

Wat waren de inzendingen dit jaar van een bijzonder hoog niveau. Niet alleen de foto’s maar ook de teksten zijn uiterst creatief, vindingrijk, genuanceerd en ‘to the point’. Het lag heel dicht bij elkaar.

Als jury hebben we een extra overleg ingelast om de teksten en unieke beelden uit de diverse uithoeken van de wereld te beoordelen (van Scandinavië tot Bali tot de GP van Zandvoort). Uiteindelijk na rijp beraap, wikken en wegen hebben we besloten om Willem-Jan Versteegh uit te roepen tot winnaar van de zomerprijsvraag 2022 én van die prachtige ‘Single Speed Citybike’.

WJ, van harte proficiat en hartelijk dank aan alle deelnemers. De inzendingen van Erik De Rouck, Fred Admiraal en Bjorn Messie verdienen allen een speciale vermelding. Natuurlijk is er ook volgend jaar weer een zomerprijsvraag met een origineel cadeau. Wil je hieraan deelnemen, stuur dan een bericht aan info@bart-partners.com

The winning photo and text

Winnaar prijsvraag 2022 WJ Versteegh

Partnership

“Oracle Cloud enabled us to make race-day decisions that helped Max Verstappen win the 2021 Drivers’ Championship.” Christian Horner, Oracle Red Bull Racing Team Principal and CEO.

Zo zie je dat een goed partnership tot een succesformule kan leiden! Afgelopen zondag mocht ik dit gelukkig zelf gadeslaan op Zandvoort. Wat een feest was dat.

Hetzelfde geldt voor Bart & Partners . Een team vol gepassioneerde mensen zorgen elke dag weer voor de juiste adviezen en support voor onze (Oracle EPM) klanten zodat zij ook als winnaar uit de bus komen! Ben blij dat ik hier als partner ook aan mag deelnemen. Willem-Jan Versteegh.

02 Zomerprijsvraag Erik De Rouck
03 Zomerprijsvraag Bjorn Messie
04 Zomerprijsvraag Fred Admiraal