Heb jij directe toegang tot de historische data van Oracle HFM?

Heb jij directe toegang tot de historische data van Oracle HFM?2 Minuten geschatte leestijd

Ben je overgestapt of ga je overstappen van HFM naar andere EPM software zoals Oracle EPM, OneStream of Tagetik? Heb jij directe toegang tot je historische data die niet is gemigreerd naar de nieuwe applicatie? Dan heb je het goed geregeld. Het is één stap die gemakkelijk vergeten kan worden. Niet alleen omdat je deze data zelf regelmatig nodig hebt maar ook voor controle- en beoordelingsdoeleinden is het noodzakelijk om eenvoudig toegang tot je archief te hebben en veilig te bewaren.

Wat zijn de mogelijkheden:
1. Implementeer een archiefomgeving binnen HFM 11.2
2. Extract al de data uit de historische applicatie en migreer deze naar de nieuwe applicatie
3. Creëer een extra kubus(sen) in FCC (HFM-migratie pad methode)
4. Extraheer en bewaar uw geconsolideerde gegevens in een RDBMS
5. Print al uw gegevens uit en bewaar ze veilig

Alle bovenstaande opties bieden slechts een overzicht van diverse mogelijkheden op hoog niveau over hoe je jouw historische HFM-gegevens kunt bereiken en beveiligen. Uiteraard is elke EPM applicatie specifiek en verdient een individuele benadering.

Daarnaast komen er diverse andere facetten kijken, denk hierbij aan licenties, hosting, project & installatiekosten en terugkerende maandelijkse kosten. Belangrijk om alle zaken een voor een op een rijtje te zetten en een solide besluit in te nemen.

Gezien de hoeveelheid aan opties is het verstandig om te bekijken welke oplossing voor jou het beste werkt. Als je hierbij onafhankelijk advies of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. We gaan graag met je in gesprek en bieden de beste archiveringsoplossing die het beste bij jouw behoefte past.

Meer weten? Gewoon vragen: info@bart-partners.com

Smart, Simple, Solid