Hoe blijf jij jezelf in de dagelijkse hectiek? Hoe leid je jouw organisatie naar duurzame groei?
Hoe neem jij die ene juiste cruciale beslissing? En, hoe word jij hier gelukkig van?

Haal het beste uit jezelf én je bedrijf

Jij weet alles over je bedrijf, product, markt, cijfers en processen. Je hebt goede mensen om je heen.
Toch zijn er onderwerpen die je liever met een onafhankelijke derde bespreekt. Iemand die jouw klankbord is en kan helpen om bedrijfskundige en persoonlijke zaken scherp te krijgen en nieuwe inzichten op te doen. Iemand met wie je kunt sparren over jouw vragen, twijfels en ambities. Iemand bij wie je gewoon jezelf kunt zijn

Zoek je zo’n sparring partner? Dan heb je hem gevonden. Fijn om je te ontmoeten.

Zeg maar gewoon Bart.

Bart Coaching Signature

Sparring partner

Het is mijn passie om mensen en bedrijven te ontwikkelen.
Je inzicht in jezelf te geven, te motiveren, inspireren en jou in je kracht te zetten. Mijn stijl is open, helder, betrokken, direct,
soms confronterend, maar altijd integer en gericht op de inhoud en jouw doelen.

Ik heb ruime ervaring in directie- en executive functies bij internationale bedrijven. Mijn persoonlijke en zakelijke ervaringen hebben mij veel inzichten gegeven. Die kennis en ervaringen zet
ik graag voor jou in.

Samen spreken we over welke keuzes je kunt en soms ook moet maken. Over hoe we het bestendig maken. Maar ook over wat écht belangrijk is in het leven.

Kennismaken? Mail me en ik neem contact met je op.

Ben jezelf, dan ben je écht goed!

Wil je weten of ik de juiste sparring partner voor je ben?
Lees dan hier verder…

Ik kom ze weleens tegen. Mensen in het bedrijfsleven die oprecht zichzelf en authentiek zijn, en die vanuit die eigenheid met anderen en hun omgeving omgaan. Ik heb vertrouwen in hen en in de bedrijven die ze leiden. Want zij geloven echt in wie ze zijn en wat ze doen.

Maar hoe blijf je jezelf in de dagelijkse hectiek van het bedrijfsleven, waarin je voortdurend keuzes moet maken om de juiste antwoorden of richting te vinden voor jezelf, jouw mensen en organisatie? Hier help ik je mee.

Mijn passie en kracht ligt in het ontwikkelen van mensen en bedrijven. In mijn loopbaan ben ik verantwoordelijk geweest voor internationale bedrijven in diverse posities op directie- en executive niveau. Ik heb hiervoor veel gezien en gereisd. Ik heb bedrijven opgestart, gereorganiseerd, op- en afgebouwd en ik heb mensen en organisaties laten groeien.

Door de veelzijdigheid van mijn activiteiten in verschillende landen begrijp ik de diverse culturen van internationale ondernemingen en weet ik wat er nodig is om mensen te motiveren en plannen te doen slagen. Na jaren succesvol bedrijven te hebben geleid is het nu tijd om professionals en bedrijven te helpen en hún plannen te realiseren.

Samen met Bart van Velzen heb ik Bart & Partners opgericht. Wij richten ons op het verbeteren van de performance van mensen en bedrijven. Ieder vanuit zijn eigen invalshoek. Lekker met beide benen op de grond en voeten in de klei.

Verder ben ik vader van drie prachtige kinderen en heb ik een lieve vrouw. Ik heb een ernstige ziekte overwonnen. Heb zelf keuzes gemaakt en heb ook ervaren dat er keuzes voor mij zijn gemaakt. Al mijn persoonlijke en zakelijke ervaringen hebben mij veel geleerd en inzichten gegeven. Die kennis en ervaringen wil ik graag voor jou inzetten.

Ik kan je helpen. Door met elkaar te sparren geef ik je inzicht in jezelf, je bedrijf, strategie en in de keuzes die je zakelijk én persoonlijk kan en soms ook moet maken. We denken na over verschillende opties en bespreken andere inzichten en mogelijke gevolgen, zodat jij heel helder jouw keuzes en het proces voor je ziet en de juiste beslissingen kunt nemen. Voor die onderbouwde beslissingen wil jij graag verantwoordelijkheid nemen. Hierdoor blijf je trouw aan jezelf en kom je in jouw kracht te staan.

Daar word jij niet alleen gelukkig van, het heeft ook een positieve invloed op alles en iedereen om je heen.

Kennismaken?

Mail me en ik neem contact met je op.

We kunnen elkaar online ontmoeten of op een plek waar jij je prettig voelt.

Andere services

Bart EPM Support Mini Img
EPM Support
EPM Managed Services
Bart EPM Managed Services Mini Img V2
EPM Consultancy
Bart Hyperion Upgrade Mini Img
Hyperion Upgrade 11.2

Kennismaken?

Mail me en ik neem contact met je op.

We kunnen elkaar online ontmoeten of op een plek waar jij je prettig voelt.