Ordina
Oracle
Partner Bart & Partners Logo

Upgrade naar Hyperion 11.2 en voorkom “End-of-life”

Op 31 december 2021 is Hyperion 11.1.2.4 “end of life”. Geen bug fixes, nieuwe functionaliteiten of security updates meer. Upgrade naar Hyperion 11.2 kan relatief snel, eenvoudig en met Premier Oracle support kun je weer tot minstens 2032 vooruit. Maar je kunt ook migreren naar Oracle EPM Cloud. Wij helpen je om de juiste keuze te maken en uit te voeren.

Hoe? Vraag het ons gewoon!

Mail en wij bellen je!

Ready to go

Voor de upgrade naar Hyperion 11.2 hebben wij een uniek partnership met Oracle en Ordina gevormd. Samen hebben we een “ready to go” platform ontwikkeld. Dit is een blauwdruk waarmee wij de upgrade Hyperion 11.2 voor vrijwel elke organisatie snel, schaalbaar en daardoor betaalbaar kunnen uitvoeren. Stap je liever over naar EPM Cloud?

Door onze samenwerking met Oracle en Ordina heb je één toegang tot alle expertises die jouw migratie nodig heeft.

Boost your EPM Beeldmerk

Keuze 1

Upgrade naar Hyperion 11.2

Oracle Hyperion Logo

De ideale oplossing als je gewoon door wilt. Dezelfde vertrouwde omgeving, dezelfde “World Class Technology” en met de volledige Oracle Premier Support tot 2032. Zo voorkom je de ‘end-of-life’ gang van Hyperion 11.2. Een beperkte eenmalige investering die jou genoeg tijd en rust geeft om jouw organisatie voor te bereiden op een toekomstige EPM-oplossing

Belangrijk voordeel is dat Hyperion 11.2 door ons op Oracle Cloud Infrastructure (OCI) wordt geïnstalleerd.

Veilig, altijd beschikbaar en geen eigen servers meer nodig.

Meer weten? Gewoon vragen.

Contact

Voordelen

  • Bewezen methodiek en technologie.

  • Snelle implementatie zonder gedoe met minimale risico’s.

  • Kostenbesparing van 20 tot 40% door uniek “ready to go” platform.

  • Installatie op OCI: veilig, snel, altijd up en up-to-date.

  • Standaard backup en recovery procedures.

  • Best-in-class Hyperion support en Oracle Cloud Partner.

  • Eén contact voor alle expertises.

  • Rust om toekomstige EPM-strategie te bepalen.

Boost your EPM Logo

Je kunt kiezen uit 3 modules. De Smart-module biedt je alles wat we al in het ‘ready to go’ platform hebben voorbereid. Dit is de volledige upgrade naar 11.2 met veel opties, zodat je direct aan het werk kan. Wil je meer, dan voeg je opties uit de Simple-module toe. Is jouw omgeving complex en heb je maatwerk nodig, dan is Solid de beste keus. We voeren de upgrade uit op het door jou gewenste platform en architectuur, precies zoals jij het wilt.

Smart - Ready to Go

Simple - Options

Solid - Custom made

Boost Smart

Boost Simple

Boost Solid

Ordina
Oracle
Partner Bart & Partners Logo

Keuze 2

Migratie naar EPM Cloud

Oracle Cloud Logo

EPM Cloud is Oracle’s dedicated EPM-oplossing in de cloud. Deze software draait volledig op Oracle EPM Cloud. Gebruikers hebben hierdoor geen complexe IT-infrastructuur of gespecialiseerde IT-medewerkers nodig.

Dit verlaagt de kosten aanzienlijk. Bovendien is EPM Cloud user-based: de klant betaalt alleen voor wat echt nodig is en wordt gebruikt.

Gewoon Bart & Partners

Klaar voor de toekomst

Met Oracle EPM Cloud is jouw organisatie helemaal klaar voor de toekomst. Oracle EPM Cloud bestaat inmiddels 7 jaar en maakt gebruik van de jarenlange kennis en ervaring die Oracle met Hyperion heeft opgedaan. De migratie naar EPM Cloud is echter omvangrijker dan de upgrade naar Hyperion 11.2 en brengt dus ook hogere projectkosten met zich mee. Maar dan heb je wel een toekomstgerichte oplossing die we volledig naar jouw wensen en doelstellingen kunnen inrichten.

Meer weten over de migratie naar Oracle EPM Cloud?

Mail

“Wij hebben voor Oracle EPM Cloud gekozen vanwege het toonaangevende aanbod, verbeterde prestaties, beveiliging en regelmatige updates die Oracle toevoegt aan onze planning en budgettering. Het was ook belangrijk voor een soepele overgang van Oracle’s Hyperion-oplossing die we tien jaar op locatie hebben gebruikt.”

Wil je meer weten en wat wij voor je kunnen doen?

Mail en wij bellen je