Haal het beste uit jezelf én je bedrijf!

Jij weet alles over je bedrijf, product, markt, cijfers en processen. Je hebt goede mensen om je heen. Toch zijn er onderwerpen die je liever met een onafhankelijke derde bespreekt. Iemand die jouw klankbord is en kan helpen om bedrijfskundige en persoonlijke zaken scherp te krijgen en nieuwe inzichten op te doen. Iemand met wie je kunt sparren over jouw vragen, twijfels en ambities. Iemand bij wie je gewoon jezelf kunt zijn.

Zoek je zo’n coach & sparringpartner ? Dan heb je hem gevonden.
Ik ben Bart Vringer. Fijn om je te ontmoeten. Zeg maar gewoon Bart.

Contact

Samen vinden we antwoorden

Hoe blijf jij jezelf in de dagelijkse hectiek waarin je voortdurend keuzes moet maken om de juiste antwoorden of richting te vinden voor jouw team, organisatie en jezelf? Hoe neem jij die ene juiste cruciale beslissing? Hoe leid je jouw organisatie naar duurzame groei en succes? Hoe krijg je jouw team mee?
En, hoe wordt jij hier gelukkig van?

Bart Coaching Signature

Business Coach & Sparringpartner

Het is mijn passie om mensen en bedrijven te ontwikkelen.
Je inzicht in jezelf te geven, te motiveren, inspireren en jou in je kracht te zetten. Mijn stijl is open, helder, betrokken, direct, soms confronterend, maar altijd integer en gericht op de inhoud en jouw doelen.

Ik heb ruime ervaring in directie- en executive functies bij internationale bedrijven. Mijn persoonlijke en zakelijke ervaringen hebben mij veel inzichten gegeven. Die kennis en ervaringen wil ik graag voor jou inzetten.

Samen spreken we over welke keuzes je kunt en soms ook moet maken, hoe maken we het bestendig, maar ook over wat écht belangrijk is in het leven.

Contact

Hier kun je direct mee starten!

 • Ben positief en denk in mogelijkheden
 • Focus, stel concrete doelen en prioriteiten

 • Volg een duidelijke strategie

 • Maak geen halve maar hele keuzes

 • Doe die dingen die jij belangrijk vindt én
  waar je energie van krijgt
 • Maak het duurzaam: organiseer je zó
  dat je succesvol en gelukkig blijft
 • Vertrouwen is de basis voor succes

 • Ben jezelf, dan ben je écht goed

Waar gaan we aan werken?

Alles wat je maar wilt. Complexe vraagstukken, zakelijke issues, groei, rentabiliteit, (ver)bouw, reorganisatie, start-up, herpositionering, proactief blijven in uitdagende tijden, internationale business, plannen laten slagen, strategische keuzes afwegen, mensen en prestaties optimaliseren, jouw werk-privébalans en dingen die jou persoonlijk bezighouden.

Kortom: alles wat je liever met een derde bespreekt.

Na enkele gesprekken met Bart merkte ik vooruitgang in de uitdagingen waar ik voor sta. Zijn inzicht, ervaring en goede analyserende kwaliteiten spelen hierbij een belangrijke rol. Bart zette mij elke keer weer aan tot denken en weet de uitdagingen en kansen goed te ontleden en belichten. Zeer fijne ervaring opgedaan met Bart.

Lukas

Tijdens mijn online gesprekken met Bart leerde ik mezelf al snel beter kennen. Hij is goed in het stellen van de juiste vragen op het juiste moment. Bart zorgt voor vertrouwen en dat je daadwerkelijk elke stap zelf zet. Dit traject heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf heb ontwikkeld om juist de positieve aspecten uit mezelf én het bedrijf te halen en hier elke dag met plezier weer aan te werken.  

Thomas

Soms ligt de oplossing voor de hand, maar is het makkelijker gezegd dan gedaan om die ook daadwerkelijk te grijpen. In de gesprekken met Bart heb ik geleerd om eerst een paar stappen terug te doen en te kijken waar het échte pijnpunt ligt; de reden waarom die oplossing zo ongrijpbaar lijkt. Een goede zelfevaluatie en het benoemen van het échte pijnpunt zijn essentieel om daarna in oplossingen te kunnen denken. Daar heeft Bart mij ontzettend mee geholpen.

Job

Bart heeft mij geholpen om als persoon te groeien en mijn eigen kwaliteiten in te zien. Hij is oprecht en weet snel de kern te raken. Bart is open en dat maakt dat ik het heel makkelijk en fijn vind om met hem te praten.

Jennifer

Ben jezelf, dan ben je écht goed!

Wil je weten of ik de juiste business coach voor je ben?
Lees dan nog even verder…

Ik kom ze weleens tegen. Mensen in het bedrijfsleven die oprecht zichzelf en authentiek zijn, en die vanuit die eigenheid met anderen en hun omgeving omgaan. Ik heb vertrouwen in hen en in de bedrijven die ze leiden. Want zij geloven echt in wie ze zijn en wat ze doen.

Maar hoe blijf je jezelf in de dagelijkse hectiek van het bedrijfsleven, waarin je voortdurend keuzes moet maken om de juiste antwoorden of richting te vinden voor jezelf, jouw mensen en organisatie? Hier help ik je mee. Mijn passie en kracht ligt in het ontwikkelen van mensen en bedrijven. In mijn loopbaan ben ik verantwoordelijk geweest voor internationale bedrijven in diverse posities op directie- en executive niveau. Ik heb hiervoor veel gezien en gereisd. Ik heb bedrijven opgestart, gereorganiseerd, op- en afgebouwd en ik heb mensen en organisaties laten groeien. Door de veelzijdigheid van mijn activiteiten in verschillende landen begrijp ik de diverse culturen van internationale ondernemingen en weet ik wat er nodig is om mensen te motiveren en plannen te doen slagen. Na jaren succesvol bedrijven te hebben geleid is het nu tijd om professionals en bedrijven te helpen en hún plannen te realiseren.

Samen met Bart van Velzen heb ik Bart & Partners opgericht.
Wij richten ons op het verbeteren van de performance van mensen en bedrijven. Ieder vanuit zijn eigen invalshoek. Lekker met beide benen op de grond en voeten in de klei.

Verder ben ik vader van drie prachtige kinderen en heb ik een lieve vrouw. Ik heb een ernstige ziekte overwonnen. Heb zelf keuzes gemaakt en heb ook ervaren dat er keuzes voor mij zijn gemaakt. Al mijn persoonlijke en zakelijke ervaringen hebben mij veel geleerd en inzichten gegeven. Die kennis en ervaringen wil ik graag voor jou inzetten.

Ik kan je helpen als business coach & sparringpartner. Door met elkaar te sparren geef ik je inzicht in jezelf, je bedrijf, strategie en in de keuzes die je zakelijk én persoonlijk kan en soms ook moet maken. We denken na over verschillende opties en bespreken andere inzichten en mogelijke gevolgen, zodat jij heel helder jouw keuzes en het proces voor je ziet en de juiste beslissingen kunt nemen. Voor die onderbouwde beslissingen wil jij graag verantwoordelijkheid nemen. Hierdoor blijf je trouw aan jezelf en kom je in jouw kracht te staan.

Daar word jij niet alleen gelukkig van, het heeft ook een positieve invloed op alles en iedereen om je heen.

Begin nu

Investeer in jezelf en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Je bent het meest op je gemak in een ontspannen en rustgevende omgeving. Online of face-to-face

Vrijblijvend kennismaken of meer info?

Mail me en ik bel je!

Begin nu

Investeer in jezelf en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Je bent het meest op je gemak in een ontspannen en rustgevende omgeving. Online of face-to-face

Vrijblijvend kennismaken of meer info?

Mail me en ik bel je!